Rólam

Sziasztok 🙂

Először is szeretnék bemutatkozni nektek, hogy ki is vagyok én? Simon Bencének hívnak, egy felvidéki kis faluban lakom és innen is származom.  Engem már kiskorom óta érdekel a főzés és maga a gasztronómia, ami az évek alatt csak egyre inkább megerősödött bennem. Szeretek megismerkedni különböző országok és nemzetek ételeivel, ital különlegességeivel, alapanyagaival és főzési technikáival.

Imádom a főzést és azt, hogy ha konyhában vagyok és kipróbálhatok valami újat vagy éppen megtanulhatok valami újat, szóval az elmúlt pár év alatt a főzés és a gasztronómia lett az én szenvedélyem. 🙂 Így nem is furcsa, hogy az egyik élet célom az lett, hogy sikeres szakács lehessek, egy nagyszerű étteremben. 

A gasztronómia mellett még szeretek utazni, új tájakat/kultúrákat megismerni, továbbá szeretem a túrázást, a kerékpározást, a természetet, a sportokat és a tornázást is. De az egyik legújabb hobbim az olvasás, amit szint úgy imádok, főleg az önfejlesztő könyveket, amik szerintem nagyon hasznosak  és sokat tudnak segíteni akár a mindennapi életben.

Hát szerintem elmondtam mindent magamról, úgyhogy lényegében ez lennék én Simon Bence FelvidékrőlRemélem tetszeni fog a blogon található tartalom, jó olvasást kívánok a bejegyzésekhez és további szép napot. 🙂

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: