Oravecz Nóra: Van egy ötletem

Sziasztok

Mivel a küldetés nyilatkozatom részét képezi az a pont is, hogy mindig próbáljak ki valami újat, ezért most megpróbálkozok egy új sorozattal a blogon, ami egy fajta könyv ajánló sorozat lesz, vagyis minden könyvről, amit már elolvastam és elfogok olvasni írnék egy rövid bejegyzést, amiben kifejteném a véleményemet az adott könyvről.

Nos a sorozat első részében nem másról, mint az Oravecz Nóra által írt Van egy ötletem című könyvről fogok írni. Remélem jól fog sikerülni és elfogja nyerni a tetszéseteket. Na, de akkor lássuk is, hogy mik az én tapasztalataim ezzel a könyvvel kapcsolatban?

A könyv felépítése

Nos, ami a könyv külsejét illeti egy nagyon egyszerű kékes fehér design-t kapott, ami nagyon jól mutat, egyszerű de mégis nagyszerű. A szerkezetét illetően a könyv 5 fejezetre van felosztva, ami további alcímekre lett szétosztva. Ennek következtében pedig sokkal jobban átlátható maga a könyv, amitől érthetőbb is lesz. 

Miről is szól ez a könyv?

Ennél a kérdésnél meg kell említenem, hogy a könyv alcíme az, hogy “Hogyan építs énmárkát?” ami tökéletesen leírja azt, hogy miről is szól a könyv. Az írónő a saját életén és tapasztalatain keresztül mutassa be az énmárka építés minden oldalát, vagyis nem csak azt a részét, ami szép és jó, de azt a részét is ami tele van nehézségekkel, leírja hogy nagyon sok kemény és alázatos munkára van szükség ahhoz, hogy valaki fel tudjon építeni egy énmárkát. A saját tapasztalatai mellet még nagyon sok, olyan ember tapasztalatait is megosztja velünk, akiknek már sikerült felépíteniük az énmárkájukat.

Az alábbi pontokat olvashatjuk el a könyvben:

  • Miként érhetjük el, hogy emlékezzenek ránk?
  • Hogyan alakíthatunk ki elkötelezett követői bázist?
  • Mi kell egy pénzügyi szempontból is megtérülő énmárka felépítéséhez?
  • Hogyan lehet minőségi tartalmat gyártani?
  • Az énmárka építés közben felmerülő problémák és nehézségek és azok kezelése.
  • A leggyakoribb kifogások, amiket használni szoktunk, nem csak énmárka építés közben.

Kinek ajánlanám ezt a könyvet? 

Őszintén, én ezt a könyvet kötelezővé tenném mindenki számára, aki azon gondolkodik, hogy blogolással vagy vlogolással, vagyis énmárka építésével kezdjen el foglalkozni. Ezeknek az embereknek ez a könyv nagyon sokat tudd segíteni, főként még az útjuk legelején, de abban is segít, hogy eltudjuk dönteni, hogy tényleg ebbe szeretnénk e bele kezdeni?. wp-1598533870801.jpg

Zárszó

Nos végezetül pedig csak annyit szeretnék mondani, hogy nekem ez volt az első könyvem, amit a témában olvastam és nagyon örülök, hogy ez így volt, mivel nagyon sokat segített nekem és remélem, hogy ezzel sokan mások is így vannak. 

Gondolom, hogy az írónő nem fogja látni ezt a bejegyzésemet, de ezúton is szeretném neki megköszönni azt, hogy megírta ezt a könyvet, mivel így én elolvashattam és sok mindenre felkészülhettem vagy éppen megtanulhattam ebből a könyvből. 

A végére pedig szeretnék még pár szót szólni, magáról az írónőről. 🙂

Oravecz Nóra

Magyarország egyik legnépszerűbb blogere és az ő nevéhez köthető hazánk egyik legnagyobb self-published sikere is. Továbbá pedig 7 bestseller könyvet is írt. 

További könyvei:

wp-1598534886687.jpg

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet, ha tetszett írj kommentet és oszd meg a bejegyzést a barátaiddal és ne felejts el követni minket a blogon, az instagram és facebook oldalon, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: